GEBZE PRO KURALLARIMIZ

+30

GEBZE PRO Admin Kurallarımız

1. Çift TS kesinlikle yasaktır

2.⁠ ⁠Adminlerimiz; serverda adaleti sağlayacak kişilerdir.Hiç bir admin kişi ayırtmaksızın kural neyse onu uygulamalıdır.Adminde hile çıkması çözüm yoluna varılmadan uzaklaştırılır.

3.⁠ ⁠Serverda adminlerin tartışması kesinlikle yasaktır.Teamspeak3 'de tartışılır.Konu Çözülmediyse Yöneticiye gidilir.Aksi Takdirde bu adımları kullanmayanların yetkileri kısaltılmaktadır.

4.⁠ ⁠Adminlerin sıkça nick değişmelerine karşıyız.Bir Admine 2 Defa Nick değiştirme hakkı vardır.

5.⁠ ⁠Serverda 22 kişi ve altına düşen durumlarda oyundaki playerlere söylenerek direkt dust2 açılır.

6.⁠ ⁠Adminlerin 20Sn. Sonrası el ortasında SİLAH,MERMİ,HG,ARMOR , TEÇHİZATI almak yasaktır. Aksi takdirde WEAPON yetkisi alınmaktadır.

7.⁠ ⁠Tw yetkilisi olmayan hiçbir admin,bir başka oyuncudan veyahut adminden tw alamaz.(ancak tw yetkililerden almasını talep edebilir.)

8.⁠ ⁠Eğer serverda 1 den fazla admin var ise, kendi aralarında konuşup oylama yapılacak mapları belirlerler.(playerlarında fikri alınmalıdır.)

9.⁠ ⁠Bombalı Maplarda player, son 1dk ya kadar bekletilir. hala görev yapmıyorsa ( bomba ile bomba Kurulan yere dogru gitmiyorsa) 'görev' yazılır, 30sn. kala 1-2 slap atılır. 20sn ve altı olunca direkt slaylanır.

10.⁠ ⁠Adminler Kendi Aralarında Asla Tartışmamalı ve Kırıcı Olmamalıdır,Tartışmaya mahal verecek bir durum var ise (anlaşmazlık küfür vs.) server yöneticisine başvurulmalıdır. Başvurulmadığı takdirde kimin haklı yada haksız olduğuna bakılmaksızın adminliklerine son verilir.

11.⁠ ⁠Sunucuya Giren Kullanıcıya Hoşgeldin Demek Kullanıcıyı Sunucuya Bağlamak Adminlerin En Önemli Görevidir, Herkes bir zamanlar player olarak buralardan geldi empati yaparak kendi hanemize kazandırmak son derece önemlidir.

12.⁠ ⁠Oyundaki oyuncuların Derdini Dinlemek ve Ona Dostça Yaklaşmak Adminlerin En Önemli Görevidir.

13.⁠ ⁠Oyun İçinde Adminlerin Yaptıkları Eylemlerden Dolayı Sorgulamak Yasaktır. Eğer Adminin Gereksiz Tetki Kullandığını Düşünüyorsanız Bir ÜST Kademeye Durumu İletiniz , Olaya Müdahele Etmeyiniz.

14.⁠ ⁠Serverda DİN-DİL-IRK ve ATALARIMIZA ALAY Sözlü nickler yasaktır.İlk Uyarı Kick, İkincisinde hala tekrar ediliyorsa serverdan uzaklaştırılır.

15.⁠ ⁠Şahsi ban atmak kesinlikle yasaktır.Geçmişte serverımızda büyük problemler yaratan kişiler var ise derhal uzaklaştırılmalıdır.

16.⁠ ⁠Hiçbir admin Kendi Arkadaşını Oyuna sokmak için,afk olmayan bir playeri serverden Kickleyemez.[Kurala Uymayanın yetkisi alınıcaktır.]

17.⁠ ⁠Clan üyelerine "ÖNCELİK" Sağlarken playeri "serverimizda clan üyelerine öncelik vardır.İstersen sende buyur clanımıza diyerek kişiyi bilgilendirilir hayır derse sonrasında kicklenir."

18.⁠ ⁠Gereksiz yetki kullanmak yasaktır. Bu konuda yetki kullanırken iki defa düşünmenize fayda vardır.Kullanacağınız yetkiyi birdaha alamayabilirsiniz.

19.⁠ ⁠Gece 1'den Sonra Sürekli "DUST2" Oynanacaktır.

20.⁠ ⁠Nukedeki dağ serbesttir.Diğer Kalan maplarde fps artıracak kodlar yazarak çıkmak kesinlikle yasaktır.


 

Yorum bırakın


Hata Mevcut
Misafir grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)

Dikkat
Sayın ziyaretçi önce giriş yapın üye kaydınız yok ise lütfen üye kaydı yapınız,
Aksi halde iletişime geçemez veya site den tam anlamıyla yararlanamazsınız.

Yardım Al
Detaylı iletişim için lütfen - DESTEK AL - kısmından yardım alınız

Kullanıcı Giriş


TS3 BAGLAN


Reklam Alani


Popüler Yazılar

GEBZE PRO YÖNETİM

GEBZE PRO YÖNETİM

GEBZE PRO  CANLI MAÇ' İZLE

GEBZE PRO CANLI MAÇ' İZLE

2023 yılında CS 1.6 oynamak için 4 neden

2023 yılında CS 1.6 oynamak için 4 neden

GEBZE NEDEN ÖNEMLİ ?

GEBZE NEDEN ÖNEMLİ ?

Steam+ PLus [CS GUARD]

Steam+ PLus [CS GUARD]

Wargods İNDİR

Wargods İNDİR

Server SS lerimiz

Server SS lerimiz

TeamSpeak 3 (3.6.0) İNDİR

TeamSpeak 3 (3.6.0) İNDİR

GebzePro Anketler

Sitemiz sizce nasıl ?

image image